< ?php /* Template Name: Üzlet */ ?> Az Ayura Herbal Kávé az Ön üzleti lehetősége is egyben | AyuraKave.hu

Az Ayura Herbal Kávé és Juice az Ön üzleti lehetősége is egyben

Tisztelt leendő Partnerünk!

Csatlakozzon Ön is az egyedülálló kávét és gyógynövényitalt kínáló Ayura Herbal hálózatához!

Az Ayura Herbal kávé és Cappuccino elindult Magyarországon és Európában is! Legyen Ön is az elsők között, akik elsőként profitálnak a ganoderma kávé iparából és egy olyan termékkel tudnak megjelenni és tudnak képviselni, amely valóban konkurenciamentes.

1. lépés: Nézze át ezt az oldalt!

adjon magának egy kis gondolkodási időt és mérlegelje, hogy mennyire tudna egy magyar céggel azonosulni, Magyarországra szabott árakkal, egy konkurenciamentes egészséges kávéval, amelyet emberek milliói fogyasztanak minden áldott nap. Talán a legnagyobb előnye az lesz, hogy nem kell embereket rábeszélni a kávéra, hiszen életük része, naponta fogyasztják...

Ez egy teljesen más üzlet! Meg fogja tapasztalni, ami eddig nyűg volt (állandóan felhívni másokat, hogy rendeljenek már...) mostantól megfordul, mert nem Ön keresi őket, hanem Önt keresik majd a kávé ügyében! Ők fognak rendelni Öntől, Önnek csak meg kell mutatnia nekik az ÚJ Ayura kávét, beszélni az előnyeiről és hagyni, hogy kipróbálják! Ők fogják Önt hívni, keresni fogják Önt, hogy szerezzen még nekik ebből a kávéból! Velem is ez történt...Miért lenne ez másként Önnel?

Íme az üzlet ÚJ kompenzációs terve

https://issuu.com/ayurakave/docs/ayura_marketing_r_vid

Az Ayura Herbal jutaléktervének bemutatása. A termékek kiváló áron értékesíthetők, nem elszállt árakkal dolgozunk, igazi magyar piacra való kuriózum. Emellett az Ayura bináris kifizetési terve is kimagasló. A termék mint említettem konkurenciamentes minden napi fogyasztási cikk, és az IDŐZÍTÉS, ami még roppant fontos!

Az Ayura kávé most még gyakorlatilag ismeretlen az országban, hiszen most indultunk! Aki épített már MLM rendszert, annak nem kell többet mondani mekkora lehetőség adódik most egy ilyen termék piacra bevezetésekor...

2. lépés: Lapozza át az alábbi bemutatót, hogy közelebbről megismerje az Ayura kávét!3. lépés: Regisztráljon a saját webirodáján keresztül!

Próbálja ki az Ayura kávét és rendeljen egy vagy több adagot a weboldalon keresztül!

Gyakori kérdések és válaszok

Mennyi a havi aktivitás, mennyi összegben kell forgalmaznom/vásárolnom, hogy jutalékra jogosult legyek?

Fogyasztó üzlettársakat kell regisztrálni akik ugyan ezt megteszik. (9 pontérték vásárlása 4 hetente.) Ahhoz, hogy Ön a jutalékokra jogosult legyen, havonta 9 pont értékben szükséges vásárolnia, ami mindössze 6 doboz Ayura kávét jelent. Ennyi doboz kávéval kell ellátnia a családot, szomszédokat és néhány ismerőst és aktivitása és jogosultsága van arra a hónapra a jutalékra! Természetesen nem csak kávéval hanem a Herbal Juice-okkal is kiszámolható a 9 pontos aktivitás. 1 üveg Juice (5 Pontérték) plusz 1 doboz kávé (1,5 pont) szintén megfelelő az aktivitáshoz. Forintosítva mindezt havi 6.100 Ft forgalom szükséges (postaköltség nélkül) az aktivitás fenntartásához.

Később is foglalkozhatok üzletileg az Ayurával?

Természetesen. Ön bármikor elindulhat üzletileg az Ayurával, a termékek ha elnyerték a tetszését és azonosulni tud velük és szívesen ajánlja másoknak, akkor jutalékra abban az esetben jogosult, ha a havi 6.100 Ft-os forgalmat teljesíti termékeinkből és máris jogosult a kifizetésre vagy a termékben levásárlásra.

Hogyan kell ezt az üzletet jól csinálni?

Az Ayura üzletet úgy kell felépíteni, mint minden más MLM rendszert. Önnek vevőket kell találnia, akiket Ön szolgál ki és akik kiszolgálásával megvan az Ön havi aktivitása, ami 6.100 Ft havi forgalom: pl. 6 doboz kávé és emellett üzlettársakat kell találnia, akik szintén képesek arra amire Ön, hogy 6 doboz kávét havonta elforgalmazzanak. Ha ezt másolja az Ön hálózata, akkor mindenki aktív és kimagasló jutalékban részesülnek a marketingtervben leírt módon. Ilyen egyszerű.

 • Pálma tejpor
 • Arabica kávé
 • Kollagén
 • Ganoderma gomba
 • Moringa
 • Kalcium
 • L-Karnitin
 • Coenzym Q10
 • Szőlőmag kivonat
 • Bab kivonat
 • Kaktusz kivonat
 • Ginszeng kivonat
 • Stevia